Talviurheilu

Hiihto

Mökit ovat ympärivuotisessa käytössä ja tekemistä riittää myös talvella. Mökkien pihasta pääsee suoraan latukoneella hoidetulle, vajaan 2 km mittaiselle peltoladullemme. Lisäksi Laukaassa on erittäin hyvin hoidettu latuverkosto, jonka varrella useita levähdyspaikkoja, esim. laavuja ja kotia. Talvisin hiihtolatuja on tarjolla lähes 250 kilometriä, jos ilmojen haltija myöntää kunnollisen talven lumen. Lisätietoja Kuusaasta lähtevistä laduista löydät täältä.

Laskettelu

Lähimmälle laskettelurinteelle Jyväskylän Laajavuoreen on vain noin puolen tunnin ajomatka. Etäisyyksiä muihin lähiseudun rinteisiin
Häkärinteet (Hankasalmi), n. 55 km
Himos (Jämsä), n. 85 km

Luistelu ja jääkiekko

Talvella voi harrastaa myös luistelua ja jääkiekkoa. Mökeiltä on matkaa Kuusan valaistulle jääkiekkokaukalolle n. 500 metriä ja Peurungan yhteydessä olevaan Peurungan jäähalliin n. 5 km.

Luontoretkikohde

Mökeiltä n.  15 km päässä Valkolan kylällä sijaitsee Hitonhauta -luontokohde, joka on jylhä jääkauden jäljiltä syntynyt, noin 800 metriä pitkä ja 30-40 metriä leveä rotkolaakso ja upea retkeilykohde. Talvisin rotkon seinämille muodostuu valtavat jääputoukset, joita voi tulla ihailemaan lumikengin tai matalamman lumen aikaan rotkon pohjalle tallautuvaa polkua pitkin.

Moottorikelkkailu

Tarjoamme myös ohjattuja moottorikelkkasafareita, pyydä tarjous.